Cattery

Ik heb een kleine cattery in Zuid-Holland. Na jaren geen kat meer te hebben gehad wilden we er toch weer graag eentje. We wisten wel wat voor kat het dan weer moest worden, een chartreux! Na lang zoeken hebben we er één gevonden een katertje Jerry van cattery Absolutely CHA. We vonden het zo leuk en gezellig dat we er graag ééntje bij wilde maar dan wel een poesje. Ook dat is gelukt in januari 2013 konden we Heidi ophalen bij cattery Poekie Mau Mau. We zijn ook heel blij met haar. Heidi is een heel lief parmantig dametje.

Ook gaan we af en toe bij kattenshows kijken. Hier zijn we een heel lief poesje van 5 maanden tegengekomen. Geen chartreux maar een ragdoll. Dit poesje zat wel bij een chartreux en komt bij cattery Wamwir tot Woepwoes vandaan die ook chartreux’s fokt. Zij keek mij zo lief aan met haar mooie blauwe ogen dat ik helemaal weg van haar was. Twee weken na de kattenshow heb ik toch contact opgenomen met cattery Wamwir tot Woepwoes en Wollebol was nog beschikbaar. Sindsdien woont er nog een poesje bij ons, Wollebol.

In mei 2014 heb ik voor het eerst een nestje gehad met Heidi. Dit was een bijzondere belevenis en een erg leuke tijd. Het poesje Belle blijft bij ons, voor Beau en Lola hebben we een fijn huisje gevonden.